DNA arată cum TRIMITEA Elena Udrea mesaje codificate

0
556

Procurorii DNA au descifrat mesajele pe care Elena Udrea i le trimitea, când era liberă, fostului său soț, Dorin Cocoș. Astfel, potrivit DNA, Udrea dădea interviuri special pentru ca Dorin Cocoș să știe ce să le spună anchetatorilor.

udrea-vs-dna.jpg

Măsura controlului judiciar a fost dispusă în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, raportat la faptul că persoanele care urmau a fi audiate pentru stabilirea corectă a situaţiei de fapt (persoanele implicate în tranzacţiile imobiliare, preluarea creditului, finanţarea unor persoane fizice/juridice) sunt persoane din cercul relaţional al inculpatei, precum şi în scopul împiedicării sustragerii inculpatei de la urmărirea penală.

Astfel, într-un interviu pentru Hotnews, inculpata Udrea Elena Gabriela a susţinut că nu a ştiut depre provenienţa sumelor de bani băgaţi de fostul soţ în firmele de la care încasa dividende, sugerându-i acestuia, prin intermediul interviului şi explicaţia pe care ar trebui să o dea: „nu poate fi o certitudine că orice nevastă ştie cum îşi face afacere soţul ei. Trec peste faptul că întâmplător eram o nevastă cu o ocupaţie foarte precisă şi foarte solicitantă.

Inculpata Udrea Elena Gabriela a încercat să inducă ideea că magistraţii ar fi constrânşi la o anumită conduită prin şantaj de către cei care deţin anumite secrete.

Mai mult, inculpata Udrea Elena Gabriela a formulat denunţ cu privire la fapte de corupţie pentru a beneficia de dispoziţiile art. 19 din OUG nr. 43/2002, iar prin dezvăluirea în media a faptelor sesizate şi argumentelor sale, aceasta a încercat să îşi creeze probe în sprijinul denunţului, sugerând fostului soţ Dorin Cocoş şi lui Alin Cocoş conţinutul declaraţiilor cu privire la aspectele sesizate.”, susțin anchetatorii.

LEAVE A REPLY