DEZVĂLUIRI de la VÂRFUL PMP: Ce STRATEGIE adoptă Traian Băsescu

1
526

Traian Băsescu a ieșit la rampă după ce Elena Udrea a ajuns după gratii. Fostul președinte a participat la congresul PMP, partid pe care l-a înființat special pentru Udrea, și și-a luat în primire biroul de la sediul central al formațiunii.

Romania President Basescu Wikileaks

Noul lider oficial al PMP, Eugen Tomac, recunoaște că partidul se va ghida după strategiile trasate de Băsescu.

E un avantaj imens pentru un partid nou sa aiba in preajma sa o personalitate asa cum e presedintele Traian Basescu. Vom tine cont de recomandarile presedintelui in privinta constructiei partidului, in privinta temelor mari.

Parteneriatul e strans. Legatura dintre PMP si presedinte nu cred ca trebuie oficializata printr-o adeziune. Pentru noi e suficient faptul ca presedintele si-a asumat acest parteneriat solid. Eu am inteles ca presedintele nu se vede un lider de partid mic care nu are decat un an si ceva, deci se afla in plina constructie.

Este suficient de puternic pentru a face mult mai multe lucruri pentru tara decat sa stea la masa unui partid pe care il construim impreuna. Ne-am bucura sa fie cat mai des in preajma noastra, in biroul de la partid.”, a spus Tomac pentru ziare.com

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY