Declaraţii INCENDIARE Serviciile secrete STRĂINE au oameni în POLITICA, PRESA şi JUSTIŢIA din România

1
202

Pe teritoriul României se întâmplă lucruri de-a dreptul îngrijorătoare. Servicii secrete ale altor state recrutează politicieni, jurnalişti şi oameni din justiţie. Afirmaţia îi aparţine deputatului Sebastian Ghiţă, membru în Comisia de control a SRI din Parlament.

FRINGE Observers Roam The Streets of New York

Este evident că pe teritoriul României acţionează şi servicii secrete străine, şi partenere, şi inamice. Fac spionaj şi recrutează şi în justiţie, şi în presă, şi în politică. Sper că serviciile secrete româneşti nu vor pierde această bătălie. Serviciile româneşti trebuie să aibă capacitatea să se contrapună acestor tendinţe. Trebuie să avem o limită până la care reducem puterea serviciilor româneşti“, a declarat Ghiţă într-un interviu la B1 TV.

1 COMMENT

  1. Are dreptate dl Ghita…si Ceausescu spunea la fel si avea si el dreptate!!Numai ca, daca dl Ghita ar fi fost un patriot, nu un demagog , nu un individ care si-a pierdut masura poftei de bani si de putere, poate tara asta nu ar fi fost atat de vulnerabila…Da, luptele se dau intre cele doua curente, estic si vestic…Dumnealui cu cine tine??Cu interesele proprii??Chiar nu vede nimeni ca suntem aici //no mans land//??Nu mai e mult pana vom deveni teatru de operatiuni militare…doar rusesti..!Mai treziti-va, ca ne dati pe tava rusilor!!Chiar nu va pasa??Da, stiu, va suiti in avion si plecati, ca aveti bani…..Noi ramanem sa platim prostia si imbecilismul celor care cred in dvs si in atatia alti nemernici de politicieni…

LEAVE A REPLY