Aliment MIRACOL care distruge 85% din celulele cancerului pulmonar! Se află la ÎNDEMÂNA tuturor

0
1231

Cancerul pulmonar reprezintă o afecțiune anatomopatologica care se caracterizează printr-o crestere a celulelor maligne sau benigne in cavitatea toracica , mai precis la nivelul unui plaman sau al ambilor plamani , la nivelul bronhilor sau al alveolelor pulmonare . Din cauza celulelor canceroase care prin tromboza si embolirea cailor respiratori cauzeaza si duc la incapacitatea plamanilor de a face fata schimbul de gaze (OXIGEN / BIOXID DE CARBON).

LungCACXR

Aceasta forma de cancer este o forma destul de agresiva, cu o evolutie rapida. Cancerul pulmonar este cea mai frecventa neoplazie din lume, cu incidenta maxima la barbati. La femei, cancerul pulmonar este al doilea cel mai frecvent cancer dupa cel mamar.

Un studiu publicat in 2013 pe PubMed, un site al National Institute of Health a scos la iveala ca apigenina, o substanta care se gaseste in patrunjel, poate distruge 86% dintre celulele cancerului pulmonar. Apigenina este un compus care se gaseste si in alte alimente precum telina, portocalele, ceapa, potrivit doctorulzilei.ro. Insa, parunjelul este cea mai bogata sursa de apigenina, in special cel uscat. Un alt studiu publicat in China in 2005 a scos la iveala ca apigenina din patrunjel este eficienta in combaterea cresterii celulelor canceroase. Cercetarea a fost publicata in revista Molecular Pharmacology.

Pătrunjelul este o plantă erbacee medicinală, aliment şi condiment, cultivat în majoritatea zonelor de relief în ţara noastră, care provine din pătrunjelul sălbatic de pe ţărmul Mării Mediterane.

Planta are rădăcina pivotantă, conică sau alungită, de culoare alb-cenuşie, cu gust dulce şi miros plăcut aromat.

Tulpina floriferă a pătrunjelului este înaltă până la 130 cm, are forma cilindrică, este uşor striată şi ramificată chiar de la bază. Frunzele sunt lucioase pe partea superioară şi au un miros caracteristic extrem de plăcut.

Deseori, pătrunjelul este subapreciat, deşi are importante calităţi nutritive şi paleative. Majoritatea oamenilor nu cunosc beneficiile sale şi îl folosesc deseori pentru a decora diverse tipuri de mâncăruri.

LEAVE A REPLY