FOTO DOCUMENT! Cum arăta Elena Udrea când era la şcoală: O recunoşti?

0
315

Marţi seara, Elena Udrea a fost reţinută pentru 24 de ore, iar Instanţa Supremă a decis o zi mai târziu ca fostul ministru stea după gratii 30 de zile, scrie prosport.ro.

udrea

După aproape nouă ore, Udrea a aflat cu stupoare că îşi va petrece următoarea lună în arest. Instanţa supremă a analizat cererea DNA de arestare a Elenei Udrea şi a stabilit ca politiciana să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Avocatul fostului ministru a precizat că Udrea a dat la instanţă, ca şi la DNA, numai declaraţii privind dosarul Microsoft. Ea este cercetată, însă, şi pentru Gala Bute, unde există de asemenea indicii de corupţie.

Ca atare, Elena Udrea a monopolizat atenţia întregii prese, astfel că toţi s-au grăbit să caute în backgroundul ei diferite pârghii care să o lege de lucruri mai puţin “curate” din trecut. Noi v-o prezentăm aşa cum a apărut prima oară într-o poză care ulterior a devenit publică.

Elena Udrea nu a avut o copilărie tocmai fericită, în Buzăul natal, însă îşi aducea aminte, cu puţin timp în urmă, cu nostalgie de această perioadă.

Am crescut în perioada comunistă şi îmi amintesc cum era să stai la coadă pentru pâine şi ulei pe cartelă. Înainte de Revoluţie, în Buzău nu se găsea Pepsi sau Coca-Cola, iar ciocolata se cumpăra pe sub mână.

Parintii au incercat, in acele vremuri dificile, sa-mi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie ca era vorba de haine si incaltaminte, fie de jucarii“, a spus Elena Udrea.

Ne jucam foarte mult, stateam foarte mult afara, nu exista Internet, nu ne rapea timpul, televiziunea era 2 ore pe zi, deci nici la televizor nu ne uitam, nu exista Realitatea, nu exista Antena, deci aveam o viata fericita“, mai spunea deputatul.

LEAVE A REPLY