ASUL din MÂNECA Elenei Udrea: Trucuri STRATEGICE pentru JUDECATA de marţi

0
260

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft. Avocaţii acesteia au contestat măsura de AREST şi marţi, dacă primeşte o soluţie favorabilă din partea judecătorilor, ar putea dormi liniştită în patul ei de acasă!

elena-udrea-joaca-cartiÎncă de la începutul anchetelor DNA, Udrea a încercat să-şi securizeze libertatea. Prima măsură, la intimidare, pe care a luat-o a fost să angajeze un fost şef al procurorilor DNA care în prezent este avocat – Alexandru Chiciu.

Nici al doilea avocat al Elenei Udrea, Marius Striblea, nu este orişicine. Este profesor universitar (deci a format foarte mulţi procurori şi judecători) şi decanul Baroului Iaşi (şeful avocaţilor uneia dintre cele mai importante filiale). Cu un astfel de set de avocaţii, oricine epatează într-o sală de judecată. Deoarece cei doi vor reuşi să se impună mai bine în faţa foştilor studenţi sau subalterni.

A doua măsură, tot la intimadare, a Elenei Udrea a fost folosirea unui semn care să inducă în presă că este protejata sau că transmite nişte mesaje pentru persoane sus-puse. Semnul nu a funcţionat mai mult ca simplu declanşator de declaraţii şi opinii în presă.

elenaudrea.jpg

Se pare că Elena Udrea nu vrea să petreacă mult timp în închisoare, aşa că luni scoate cea mai puternică armă: pe fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Aşa cum mărturiseşte realizatorul emisiunii la care merge Traian Băsescu, Sorin Avram, fostul şef al statului a acceptat să discute toate problemele de actualitate.

Traian Băsescu a avut apariţii în care a încercat să-i ia apărarea Elenei Udrea despre care a spus, corect, că până la o decizie a instanţei este nevinovată. Însă luni aceste lucruri s-ar putea schimba, iar fostul preşedinte al României şi-ar putea nuanţa mai puternic opiniile referitoare la cazul Elenei Udrea.

Faptul că interviul are loc chiar în seara de dinaintea judecării contestaţiei arestului preventiv ar putea fi în avantajul Elenei Udrea.

 

LEAVE A REPLY