BOMBĂ Băsescu aruncă în aer DEZVĂLUIRILE Antena 3 despre firmele din Panama

1
209

Traian Băsescu revine în spaţiul public cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, pe care l-a publicat sâmbătă seara, aruncând în aer dezvăluirile Antena 3 despre presupusele firme ale familiei sale din Panama.

basescu-bomba.jpg

Traian Băsescu atacă RTV şi Antena 3 despre care spune că „expresia profundă a mizeriei în jurnalism.”

Iată ce a scris fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook:

Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism.
Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună.
Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate.
Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea, îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors.
Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu “le-am luat-o” lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat.
Voi, (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine pînă la sfîrşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă.”

1 COMMENT

  1. Din pacate tot ce ati facut pentru romani si romania , in loc sa fie o fundatie solida a procesului de progres a tarii catre un stat de drept fara coruptie si corupti, asistam la demolarea sistematica si continua a a acestei baze.
    Noul presedinte ales din cele dpua variante rele,este total absent din viata romanilor,in ;jurul lui se petrec evenimente importante iar el se uita in alta parte dand senzatia ca nici nu este presedintele acestei tari !! Rmania nu mai poate merge asa mai departe…cu Ponta,Tariceanu,Zgonea,Ilie Sarbu,Rus,Valcov etc…acesti oameni doresc sa ne dea pe mana Rusiei, doresc sa ne scoata din NATO si Ue,doresc sa jefuiasca pana la capat ce a mai ramas din Romania.
    Noi Basistii stim aceste lucruri si asteptam sa reveniti in politica in fruntea Partidului Basist ca sa ne ridicam toti impotriva celor ce duc aceasta tara in prapastie.Poate in acestpd se vor naste discipoli ai Dvs. care sa duca lupta mai departe….Base 2,Base3…etc dar pentru asta avem nevoie de Dvs. cu flacara democratiei in mana….dar avem nevoie si de doamna Elena Udrea care sufera si spera la triunful dreptatii ….am vazut cu totii cu cata demnitate a aparut in fata dusmanilor!!Bravo Elena…suntem alaturi de tine la greu.

LEAVE A REPLY