Ce spune Sebastian Ghiţă despre banii de la Cocoş pentru RTV

0
271

Sebastian Ghiţă a declarat că nu a primit bani de la Dorin Cocoş pentru a finanţa televiziunea România TV, aşa cum a acuzat Elena Udrea într-un interviu acordat la sfârşitul lunii ianuarie.

BeFunky_sebi.jpg

Evident nu”, a spus Sebastian Ghiţă, la B1 TV. Nu există niciun ban depus cash de la mine sau de la cineva din buzunar, la firmă. Toţi banii au venit din conturi bancare. Nu vin nici de la Dorin Cocoş şi nici de la o firmă a dânsului“, a spus deputatul.

Udrea a acuzat, într-un interviu acordat Hotnews că Florian Coldea, acum directorul interimar al SRI, i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV.

Nu am înţeles de unde a plecat această acuzaţie. Sms-ul este adevărat, la care cred că am răspuns cât se poate de elegant. I-a zis că îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Dorin Cocoş, că mi se pare un om bun. Era în preajma Crăciunului, mă aşteptam să îmi dea un mesaj de Sărbători Fericite. Aşa ne urăm noi toţi oamenii ăştia între noi“, a spus Ghiţă.

Deputatul a mai spus că nu era un “mare inamic al Elenei Udrea”. “Îmi pare rău pentru orice om care ajunge în situaţia asta”, a mai spus Ghiţă.

LEAVE A REPLY