Corul Academic Radio aniversează 75 de ani de existență printr-un concert la Sala Radio

0
219

 

Corul-Academic-Radio

Ajuns la 75 de ani de existență, Corul Academic Radio este cel mai longeviv grup vocal-muzical din România. Acest moment este marcat printr-un eveniment select, care va însemna și primul concert a capella al anului.

În repertoriul conceput de Dan Mihai Goia, de 15 ani dirijor al Corului Academic Radio, se regăsesc lucrări de Mendelssohn, Schumann, Ceaikovski, Schubert, Rachmaninov, Bernstein ş.a.

„Acum, la ceas aniversar, trăiesc un sentiment de mare bucurie şi de emoţie! Mulţumesc Bunului Dumnezeu, că la finele carierei mele profesionale am marea şansă de a mă afla în fruntea CORULUI ACADEMIC RADIO, un colectiv profesionist de elită, format din muzicieni pasionaţi şi devotaţi artei sunetelor. Aceştia continuă cu perseverenţă, pasiune şi intransigenţă drumul presărat cu trudă, dar şi cu valoroase realizări artistice ce au bucurat şi bucură pe deplin mintea şi sufletul melomanilor de pretutindeni …” este declarația lui Dan Mihai Goia.

La eveniment vor fi prezente pianista Carmen Săndulescu, soprana Svetlana Sîcencova și organista Simona Săndulescu. Evenimentul va fi prezentat de Liliana Staicu, manager al Radio România Muzical.

 

Concertul este programat miercuri, 18 februarie, orele 19:00.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

LEAVE A REPLY