Egiptul a atacat ținte ale Statului Islamic, în Libia. Preşedintele Abdel Fattah el-Sisi: „Ţara îşi rezervă dreptul de a se răzbuna”

0
203

informatiazileiEgypt-ArmyLuni, armata egipteană a anunțat un atac asupra mai multor poziții controlate de Statul Istalmic în Libia, ca urmare a decapitării de către teroriști a 21 de cetățeni egipteni creștini.

“Bombardamentele şi-au atins ţintele cu precizie, iar vulturii noştri s-au întors la baze neatinşi”, se arată într-un comunicat citat de televiziunea de stat egipteană, scrie Mediafax.

“Egiptul îşi rezervă dreptul de a se răzbuna cu metode adecvate pentru aceşti asasini şi criminali, lipsiţi de cea mai mică urmă de umanitate” a fost declarația președintelui Abdel Fattah el-Sisi, după publicarea înregistrării video în care cetățenii egipteni sunt uciși în masă.

În înregistrare, creștinii sunt conduși pe o plajă și puși să îngenuncheze. Poartă salopete portocalii, precum toate victimele decapitate în filmările SI. După ce un militar islamist transmite un mesaj în fața camerei de filmat, toți cei 21 de egipteni sunt decapitați simultan.

LEAVE A REPLY