Elena Udrea, eliberată din ARESTUL Poliţiei Capitalei

0
293

Elena Udrea a făcut contestație la decizia ÎCCJ de arestare preventivă! Fostul ministru și consilier prezidențial a avut câștig de cauză și e în lacrimi de fericire. ÎCCJ a decis să o elibereze din arestul preventiv și să o pună sub arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, adică până pe 17.03.2015.

udrea-vs-dna.jpg

Instanța a admis contestația formulată de Elena Udrea împotriva deciziei de arestare preventivă, dispusă în cazul ei pe 11 februarie, urmând ca Elena Udrea să stea în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Judecătorii au impus Elenei Udrea mai multe obligații, printre care: să nu comunice cu Dorin Cocoș, Dinu Pescariu, Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect; să nu comunice informații referitoare la acuzația penală presei sau prin rețelele de socializare.

Magistrații îi atrag atenția lui Udrea că, în caz de încălcare a acestor obligații, se poate dispune arestarea preventivă.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pe 11 februarie, la cererea procurorilor DNA, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro); și spălare de bani.

LEAVE A REPLY