INCREDIBIL Mama lui Ponta îl LOVEŞTE unde îl doare mai tare pe premier!

1
913

A venit și rândul familiei premierului Ponta să fie anchetată de DNA. Procurorii fac 14 percheziţii, marţi, în Bucureşti şi Ploieşti, la sediile mai multor societăţi comerciale, între care şi cea a familiei premierului Victor Ponta. Potrivit corespondentului Mediafax, este vorba de un dosar privind infracţiuni de fraudare a fondurilor UE iar paguba ar fi de 7 milioane de lei, scrie click.ro.

ponta-cornelia-naum.jpg

Ancheta este derulată de DNA Prahova și vizează printre alte societăți și cea înființată de mama premierului și administrată în prezent de sora lui Victor Ponta și soțul ei, Iulian Herţanu. Procurorii au descins şi la locuinţa lui Herțanu, într-un dosar privind infracţiuni de fraudare a fondurilor UE.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax că una dintre firmele controlate este SC Exfin SRL, fondată de Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, care este controlată în prezent de către sora şi cumnatul primului ministru, Alexandra şi Iulian Herţanu.

DNA: Firmele controlate de familia Ponta, evaziune de 7,8 milioane de euro

Sursele citate au mai declarat, pentru MEDIAFAX, că în acest dosar, care vizează infracţiuni de fraudare a fondurilor UE, anchetatorii suspectează că s-ar fi deturnat aproximativ 54 la sută din fondurile dintr-un proiect european, banii fiind însuşiţi în interes propriu. De asemenea, în cauză sunt suspiciuni şi cu privire la comiterea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, printre care şi fapte de evaziune fiscală.

Prejudiciul produs ar fi fost estimat la 7,8 milioane de lei, la care s-ar adăuga un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, din evaziune fiscală, au precizat sursele citate.

Victor „Plătiţi-vă Taxele” Ponta, lovit în plex de mama sa fix la taxe

Premierul Victor Ponta este recunoscut pentru declaraţiile sale acide la adresa oamenilor de afaceri care fac evaziune fiscală. Exemple celebre sunt declaraţiile despre Realitatea TV şi firmele lui Adrian Sârbu.

Aş vrea să îmi plătiţi taxele, recunosc“, a răspuns premierul Victor Ponta fiind întrebat de reporterul Realitatea TV despre noua lege a insolvenţei.

N-a fost nimeni la birou, nu nimeni, aş minti să spun. N-au fost Duicu cu Tobă. Singurul om care a fost la mine în birou și de care îmi amintesc a fost dl. Adrian Sârbu care mi-a zis că are controale de la ANAF și dacă pot să le opresc. Și de atunci am tot citit ce rău sunt eu. Și nu opresc la nimeni controalele la ANAF. Cred că toata lumea trebuie să plătească taxele”, a spus Victor Ponta la un post de televiziune.

Mai mult, la lansarea Telekom în România, Ponta le-a mulţumit pentru… plata taxelor! “Vă mulţumesc că sunteţi companie/companii care îşi plătesc taxele chiar şi când acestea uneori sunt prea mari“, a spus Ponta.

Nu ne putem imagina cât de roşu de furie este primul ministru Victor Ponta, după ce firma controlată de mama şi sora lui au uitat să se achite de dările la stat.

Potrivit unor surse care nu sunt neapărat de încredere, premierul îşi va da demisia de onoare, deoarece aşa considera ca trebuia să facă fostul preşedinte Băsescu când fratele său era implicat într-un dosar de corupţie, şi îi va da un exemplu de ce înseamnă demnitate în politică.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY