BOMBĂ Băsescu RUPE TĂCEREA: Hellvig, omul lui Voiculescu

5
280

Informaţia Zilei a transmis astăzi o ştire, pe surse, unde anunţa că Eduard Hellvig a fost o mutare neinspirată a preşedintelui Iohannis, numind persoana care nu doar că l-a trădat pe Antonescu, dar era şi informatorul lui Voicuescu în PNL.

basescu-hellvig-omul-lui-voiculescu.jpg

Pe seară, Elena Udrea a confirmat ştirea Informatia Zilei, dar, acum, şi Traian Băsescu publică un mesaj exploziv. Băsescu critică propunerea lui Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook: „«Premierul de la Grivco» reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!!

5 COMMENTS

  1. Chioru` matroz sa lase bautura ca ii dauneaza. Si daca e omul lui voiculescu ce se baga el? bine ca nu mai vreun basist ordinar beat si prost chirou sa taca, voiculescu, trebuie scos din inchisoare, e inchis politic de basescu!!!

  2. Bravo Traian! Asa conducator merita Romania!

    E bine sa iasa mai des domnul Basescu! Halal clasa politica manevrata din puscarii de coruptii tari.

  3. daca ai o problema cu legea ..nu ai dacat sa o supoti …tot ce ai facu basescule in 10 ani o sa platesti cu farf si indesat si nu numai ti ci si tovarasi tai cu care ati subminat tara si populatia ..

  4. daca ai o problema cu legea ..nu ai dacat sa o supoti …tot ce ai facut basescule in 10 ani o sa platesti cu varf si indesat si nu numai tu ci si tovarasi tai cu care ati subminat tara si populatia ..nu tie rusine ai indatorat tara si pensiii taiate la amarati.. salari cu minus 25 % spitale inchise si tot tu tipi in gura mare ….mafiotule

LEAVE A REPLY