Victor Ponta, AJUTAT ENORM de Klaus Iohannis

2
212

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig a fost propus, joi, de președintele Klaus Iohannis pentru postul de director al Serviciului Român de Informații.

ponta-iohannis1

Dar ce s-a întâmplat, de fapt, joi seară? Klaus Iohannis a SCHIMBAT TOTAL agenda media. Propunerea pentru noul şef al SRI a dat peste cap jurnalele şi dezbaterile din această seară de la televiziuni, la fel şi ştirile din mediul online.

Cu un ajutor voit sau nu, declaraţia preşedintelui Iohannis îl scoate din viziorul media pe Victor Ponta, a cărui familie se află în plin scandal de corupţie şi mută centrul de greutate al discuţiilor pe viitorul şef al Serviciului Român de Informaţii.

Cumnatul lui Ponta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar referatul procurorilor arată legături bolnăvicioase cu lumea interlopă din Iaşi.

În dosarul firmei cumnatului premierului Victor Ponta a fost reținut de procurorii DNA și Liviu Munteanu, administratorul firmei familiei șefului Executivului. Este vorba de Liviu Munteanu (57 de ani). Relaţia de afaceri dintre ieşenii Liviu Munteanu şi Iulian Herţanu a devenit oficială în luna aprilie a anului trecut, atunci când primul dintre ei a preluat firma Grossmann Engineering Group într-un moment delicat pentru aceasta. Societatea care se înfruptase în anii anteriori din zeci de contracte pe bani publici din toată ţara, pe sume ameţitoare, era înglodată în datorii şi dată în judecată, la instanţele din mai multe judeţe ale ţării, de zeci de foşti parteneri de afaceri sau de autorităţi, scrie nasul.tv.

2 COMMENTS

  1. USL 2.0 BRAVO IOHANNIS, exact ce ne doream. USL se reface, dar pe noi ne-ai intrebat? bine ca l-ai salvat de presa pe micky mouse

  2. si eu credeam ca-l umfla pe asta sau zice o prostie la tv si recunoaste ca l-a ajutat pe cumnatasu si pe sorsa si pe maicasa

LEAVE A REPLY