DOCUMENT. Gafă de PROPORŢII la Ministerul Tineretului: Anulează un eveniment aprobat, după ce citesţe presa

6
388

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (CCSB), instituţie publică ce funcţionează sub comanda directă a Ministerului Tineretului şi Sportului, se află zilele acestea într-un plin scandal între studenţi, comunitatea LGBT şi şefii din minister, după ce au aprobat un eveniment denumit Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii.

main-ccsb-tineret.jpg

Evenimentul care trebuia să aibă loc miercuri era atât de misterios, că directorul Casei de Cultură a Studenţilor nu s-a prins din numele conferinţei despre ce este vorba decât după ce informaţia a apărut în presă şi în spaţiul online.

Într-un răspuns emis organizaţiei studenţeşti care organiza evenimentul, domnul Stefan Mocioaca (probabil Mocioacă, însă un angajat al statului nu este obligat să folosească diacritice), recunoaşte negru pe alb că habar n-avea ce urma să se întâmple în cadrul evenimentului aprobat de instituţia pe care o conduce.

Adresa-SSUB-11

Adresa-SSUB-2

Aşa cum se poate vedea din documentele obţinute de activenews.ro, Mocioaca a anulat evenimentul cu o zi înainte, pe 17 februarie, justificând că nu ştia despre ce este vorba, arătând că a intrat pe site-ul asociaţiei studenţeşti, unde s-a documentat mai bine.

Am intrat şi noi pe site-ul la care face referire domnul director şi am aflat că informaţia datează încă din 14 februarie: http://www.ssub.ro/2015/02/conferinta-tulburarea-identitatii-de-gen-si-viitorul-omenirii/

Culmea incompetenţei conducerii Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti

Această gafă uriaşă a CCSB arată o breşă uriaşă în sistemul de aprobare a evenimentelor ministerului. Dacă numele unei conferinţe şi descrierea sa nu este relevant în aprobarea unui eveniment, ne întrebăm ce ar putea fi? La o primă vedere, domnul Mocioaca a aflat din presă şi de pe site-ul organizaţiei că evenimentul cu nume pompos, Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii, nu este chiar o activitate de zi cu zi. Aşa cum reiese din documentele de mai sus, domnul Mocioaca ar fi fost de acord cu evenimentul (poate pentru că numele este chiar bun) dacă în cadrul lui nu exista lansarea de carte a celor doi inşi.

Mai mult, directorul Casei de Cultură se declară pro liberă exprimare, însă în limitele legii. Iar după conferinţă de ieri observăm că nu a fost nimeni arestat, anchetat sau trimis în judecată, chiar dacă evenimentul s-a mutat la un hotel din Capitală.

Potrivit unor persoane cu care redacţia noastră a luat legătura ieri, conducerea Casei de Cultură a Studenţilor a fost presată de Guvern să renunţe la eveniment. Însă spaima este atât de mare, încât nimeni nu a dorit să-şi asume declaraţiile în mod oficial.

Proteste, dezbateri, lansare de carte

Potrivit Metropotam (cu un articol mult mai detaliat şi mai bun despre ce s-a întâmplat ieri), la conferinţă au venit mai mulţi membri simpatizanţi ai comunităţii LGBT cu pancarte împotriva autorilor şi a organizaţiei SSUB – care a organizat evenimentul. Aceştia au fost invitaţi, aparent, la un simulacru de dezbatere despre problemele lor, însă gaşca s-a spart repede din cauza plictiselii, în niciun caz că ar fi venit mascaţii să-i umfle pe organizatori că nu s-ar fi aflat în limitele legii sau exprimării libere.

FOTO CREDIT Metropotam.ro
FOTO CREDIT Metropotam.ro
FOTO CREDIT Metropotam.ro
FOTO CREDIT Metropotam.ro

Rezultatul, însă, rămâne, şi ne întrebăm, pe bună dreptate, ce măsuri va lua ministerul în cazul directorului care aprobă evenimente pe baza numelui lor.

6 COMMENTS

 1. nenorociti psihopati , bolnavi si sodomiti ce sunteti !!!! AVETI TUPEUL SA ATATCATI NORMALITATEA , SCLAVI PLATITIT DE SOROS,ADICA SUNTETI ATAT DE NEIMPORTANTI INCAT V-ATI DUS GRATIS PT A LUA NOTE MAI MARI DE LA PROFESORII PLATITI INTRADEVAR DE ONG .DE CE NU POMENITI DE CARTEA CARE TREBUIA LANSATA SI NUMAI AMINTITI INTEXT CA ASA SI ASA????? CARTEA ESTE O BIBLIE MEDICALA IMPOTRIVA CELOR CE PUT A CACAT DIN ANUS……CARTEA SE NUMESTE —–FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALILOR….? DA SAU NU …… VA FI UN BESTSELLER CU TOATA CENZURA VOASTRA CE PUTE A CACAT MAI BULAJIULE SORIN MIHALCEA

 2. MINCIUNI ALE PROPAGANDEI ORTODOXE RUSE!! Acest site e finantat din banii rusiei si sunt agenti de influenta care scriu la acest site, documentele sunt clar contrafacute si se zic doar minciuni care instiga la ura si xenofobie.
  O SA VORBESC CU ASOCIATIA ACCEPT si vom da scrisoare presedintelui IOHANNIS si guvernului sa fie inchis acest site xenofob care indeamna la revolta si falsfica informatii

 3. documentele sunt false!! riscati puscaria ma, scoateti-le de pe site imediat ca o sa fi-ti arestati!!!

  Capitolul III
  FALSURI ÎN ÎNSCRISURI
  Art. 291

  Uzul de falsFolosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.

 4. ia uite cum instiga la violenta si ura tepes vasile. LASA CA VINA DNA SI v-a ia la ancheta pe toti. dati numele adevarat sa vorbesc cu prietenii mei sa vedem daca mai ai tupeu sa mai scri prostii agramatule. mai bine a-ti scoate articolul acesta fals de pe site pana nu v-a ia si pe voi!

LEAVE A REPLY