Oana Stancu a răspuns sec: Pana mea! Am dat bani

5
631

oana-stancu-vorbeste-despre-batalia-vietii-ei-la-sinteza-zilei

Informaţia Zilei a publicat de curând un articol în care a ridiculizat ancheta Oanei Stancu despre o presupusă firmă pe care ar deţine-o fostul preşedintele Băsescu în Panama şi care se bazează pe o căutare pe portalul datocapital.com:

  • Intri pe portal
  • Cauţi Băsescu
  • Ai făcut ancheta Oanei Stancu
  • Se poate repeta cu mai multe nume

Am înţeles că Oana Stancu n-a aflat mai mult despre Basescu Investment Inc. decât ceea ce se vede şi AICI, pe portalul datocapital, dar că, în schimb, a dat bani să afle această informaţie. Ne bucură extrem de mult că i-am demostrat că o aşa anchetă se poate face şi pe gratis.

Iată ce a publicat Oana Stancu:

Cat de tare doare dezvaluirea cu Panama? Cat sa pui toata propaganda sa o desfiinteze!!! Ieftina si proasta incercare, dar asa ii invata la “scolile” lor sa mizeze pe faptul ca multi oameni citesc doar titlurile. Pe mine ma amuza etichetele din jurul numelui meu precum “celebra” Oana Stancu. Rau ii doare, rau, faptul ca acum DNA valideaza toate anchetele facute de mine cu ani in urma! Si pe care ei le-au atacat vehement ca sa-si ia salariile!
Dar va explic pentru dumneavoastra mecanismul.
Ce zice propaganda, sa vedem: ca are firma si Ursu in Panama. Si ii dau si numele: Marius Adrian Ursu.
1) Deci nu e o societate anonima. E asumata de cineva cu numele lui cu tot. N-a simtiti nevoia sa se ascunda.
2) Cat de comun e numele Ursu, cat de comun Basescu?
3) Prezentarea in emisiune a firmei din Panama, avea o logica, era intr-un context. Nu m-am trezit sa spun “Ia uitati, Basescu are firma in Panama!”. Nu! Am descoperit ca apropiata Elenei Udrea, Narcisa Mirica Georgescu SI-A MUTAT FIRMA in Panama IN PLIN SCANDAL CU UDREA SI COCOS IN ROMANIA (22 decembrie 2014). Panama e un loc interesant pentru cuplul Udrea Cocos pentru ca un off-shore din Panama este in spatele unor proprietati din Romania ale caror carari duc la cei doi. Constat atunci ca sunt niste societati in Panama cu rezonanta numelui Cocos. Si daca Cocos Trading sau Cocos Group poate fi a oricui, Tres Cocos SA prea seamana cu Trei Cocosi SA. Iar Dos Cocos Locos atrage si mai tare atentia pentru ca nucile de cocos nu prea sunt nebune, mai degraba in romana ar avea sens denumirea. Si atunci nu merita sa fie o pista pentru procurori, asa cum am spus? Si cand o societate ANONIMA e cu numele Basescu, nu merita investigat, acum am spus, precizand ca orice putea face aceasta societate? Dar daca e un Traian sau un Mircea? Ca ambii stiu Panama dupa pavilioanele pentru navele romanesti.
Fac precizarea ca am cerut contracost datele acestei firme si am primit …1828 de pagini despre brokerii ei si firmele pe care le am au (ca de aia e SOCIEDAD ANONIMA). Mai departe eu ca jurnalist nu pot merge. Procurorii, da!
Acum, dupa iesirea lui Basescu si tipetele disperate ale propagandei lui, tare cred ca am atins un punct sensibil!

5 COMMENTS

  1. eu nu inteleg nimic din mesajul ei… deci? care e faza? informatia e publica iar ea a dat bani pe ea. ce i-a facut ‘propaganda basista’?

  2. aici pute a basism crunt. nu mai da-ti baseli d’astea ca murim dreacul.. deci, ca sa va explic, stirea, este falsa. websiteul a fost facut de niste baieti destepti nu vedeti ca are reclame google ca saracii?? HAHAHAHA buna incercare de manipulare baieti, propagandisti prosti!!!!!

    am si eu un prieten care face websiteuri in 2 minute si apoi il pune pe net ca sa faca bani din reclama. toata propaganda basista a facut reclama acelui website ca sa iasa banii de salarii. PENIBILI SI CRETINEI! NETUL PUTE A PROSTI!

  3. emanuel si dcc doi cretinei platiti din bani publici sa posteze mesaje basiste pe internet… pute a basism aici.

  4. ma asta fan al spermatozoidului spagat in fofo ,te crezi destept ? ai sa ne intalnim sa vedem cat de destept esti tu asta care puti a latina 3 ,loviteas in cutia limbii de anal-fabet .

LEAVE A REPLY