Robert Cazanciuc: Ponta este verişorul soţiei mele

0
199

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, spune că soţia sa este verişoara lui Victor Ponta şi că el şi premierul se cunosc de 25 de ani, imediat după facultate lucrând multă vreme împreună, dar că aceste lucruri nu au legătură cu evoluţia sa personală, ci faptul că au avut încredere unul în celălalt, scrie MEDIAFAX.

ponta-cazanciuc

Robert Cazanciuc a fost întrebat, vineri, la Constanţa, într-o conferinţă de presă, ce grad de rudenie are cu Victor Ponta, el spunând că nu este rudă cu premierul, dar că soţia sa este verişoara acestuia.

“Nu există un grad de rudenie, dacă vreţi să fim foarte riguroşi. Domnul Ponta este verişorul soţiei mele, dar eu într-o relaţie de rudenie cu domnul Ponta, riguroşi fiind, evident nu sunt, dar evident soţia mea este. Eu şi cu domnul Ponta ne cunoaştem de 25 de ani şi evident faptul că am lucrat împreună de foarte mulţi ani, imediat după facultate, nu are nicio legătură cu evoluţia mea personală, familială. Atunci când am început să lucrez cu domnul Ponta, spre exemplu, la Corpul de Control al premierului nu o ştiam pe soţia mea şi nu a avut cu siguranţă nicio influenţă în cooptarea mea într-o echipă la vremea respectivă de către domnul Ponta. A avut importanţă faptul că am avut încredere unul în altul şi considerăm că putem face echipă, considerăm că putem să facem lucruri bune. Asta a fost motivul pentru care am acceptat această funcţie”, a declarat Robert Cazanciuc.

El a participat, vineri, la şedinţa de bilanţ a Curţii de Apel Constanţa.

LEAVE A REPLY