Iată de ce Gheorghe “Pinalti” Ştefan are ŞANSE mici să scape de arestul preventiv

0
201

Gheorghe „Pinalti” Ştefan este singurul politician din lotul Microsoft pentru care procurorii nu au cerut încă arestul la domiciliu sau cercetarea în libertatea. Experienţa în fotbal, de unde îi vine şi porecla „Pinalti”, l-a făcut cunoscut pe Ştefan la Piatra Neamţ, de unde s-au lansat numeroşi fotbalişti celebri. Pinalti era un mare combinator când venea vorba de fotbal.

gheorghe_stefan_udrea

Însă se pare că inspiraţia la transferuri i-a cam dispărut lui Gheorghe “Pinalti” Ştefan după ce a angajat unul dintre cei mai slabi avocaţi de pe piaţă. Este vorba de Pavel Abraham, fost miliţian înainte de 1989, care a reuşit contraperformanţa să bage în închisoare aproape toată familia Anghel (familia lui Bercea Mondial).

pavel-abraham

Potrivit evz.ro, clienții avocatului sunt dintre cei mai diverși. Potrivit portalului instnațelor de judecată, pe lângă Anghel Sandu, pe care l-a apărat în procesul de tentativă de omor, profesorul universitar Abraham l-a mai apărat pe turcul Yilmaz Ozden, condamnat pentru omor și dispărut din țară. Un alt urmărit general a fost apărat de avocatul Pavel Abraham. Anul trecut, un anume Nicolae Voicu a fost propus pentru arestare preventivă. El a fost apărat de Abraham, fără succes, deoarece judecătorii au decis să-l aresteze în lipsă și acesta din urmă fiind dat dispărut.

Invitat semi-permanent la Antena 3 şi RTV, Pavel Abraham pare întotdeauna certat cu limba română, făcând numeroase greşeli flagrante, mai ales când vine vorba de utilizarea acuzativului şi adverbului „decât”. Abraham s-a mai remarcat şi pentru faptul că se află într-un conflict deschis cu magistraţii şi sistemul juridic pe care îl critică adesea din calitatea sa de profesor universitar, nu la  Facultatea de Drept, ci la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universitătii din Bucureşti.

LEAVE A REPLY