Imagini SENZAŢIONALE cu Andreea Raicu FĂRĂ MACHIAJ! Este de NERECUNOSCUT

1
1506

Andreea Raicu este o femeie sexy si reuseste foarte usor sa atraga privirile barbatilor oriunde s-ar duce. Insa, o singura problema ar fi. Acest lucru se intampla doar cand diva nu iese din casa nemachiata, scrie click.ro.

61636871

Nu de putine ori Andreea a atras toate privirile asupra ei, atunci cand a aparut complet nemachiata, multi considerand chiar ca arata horror fara farduri. Zilele trecute, diva “Scheletel” a fost surprinsa de paparazzii Ciao, in compania unei prietene. De data asta, Andreea a avut grija sa iasa din casa aranjata si machiata.

61636873

Privind imaginile surprinse de paparazzii Ciao, observam ca pe Andreea Raicu, doar machiajul profi o mai salvează.

61636877

Vedeta a fost fotografiata in compania unei prietene, intr-o zi ploioasa, cu un strat considerabil de machiaj pe fata. Cele doua au luat pranzul, iar apoi au mers catre un centru de infrumusetare.

61636874

Din imaginile surprinse de paparazzii Ciao observam ca machiajul realizat de mana Andreei nu a reusit sa o salveze, vedeta aratand la fel ca si cum ar fi nemachiata. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa se lase mai des pe mana profesionistilor. Doar ei mai pot acoperi pungile de sub ochi, cearcanele si alte imperfectiuni ale tenului.

Nu are noroc in dragoste

Desi este admirata de zeci de barbati si nu duce lipsa de complimente, niciunul nu a reusit pana acum sa o duca in fata altarului. Se poate spune chiar ca vedeta nu are deloc noroc in dragoste, dup ace majoritatea relatiilor ei s-au terminat exact atunci cand toata lumea se astepta la o nunta. Aceasta s-a despartit de Tudor Chirila dupa doi ani de iubire, iar cu tenismanul Horia Tecau nu a rezistat decat un an. Pe lista de cuceriri a vedetei se afla si Cristi Chivu, Tudor Vasile, Ovidiu Zegheru, Ștefan Culetu, Frederico Rivero, Frank Colin (soțul Mariei Marinescu)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY