Sorin Oprescu a MĂCELĂRIT jumătate de milion din BUGETUL Capitalei pentru două zile de promovare

0
676

Sorin Oprescu a cheltuit peste 500.000 de lei în doar două zile pentru campanii de promovare a Primăriei Capitalei.

Sorin Oprescu nu se uită la bani când vine vorba despre propria imagine. Mai ales când are la dispoziţie întreg buget al Primăriei Capitalei.

sorin-oprescu-e

Instituţia condusă de Oprescu a cheltuit peste 500.000 de lei în doar două zile pentru campanii de promovare. Datele reies din registrul de “plăți curente”, publicat pe site-ul municipalității. A împărţit 500.000 de lei către trei firme pentru campanii de promovare. Banii au fost daţi în doar două zile, pe 7 şi 8 ianuarie.

Astfel, în conturile firmei Stratego International SRL au intrat pe 7 ianuarie 124.000 de lei. Societatea este deţinută de Victor Dan Dumitrescu, candidat la alegerile parlamentare din 2012 pe listele Partidului Ecologist.

Doar o zi mai târziu, Primăria Capitalei a mai dat 114.000 de lei pentru firma BG PRINT MEDIA CONCEPT SRL pentru o campanie de promovare a call-center-ului instituţiei.

Tot pe 8 ianuarie, societatea PUBLICITARII INVEST SERVICES SRL a primit de la primăria lui Oprescu 260.000 de lei pentru “campanii de informare a cetățenilor”. Firma este deținută, în calitate de acționar și administrator, de Silviu Alexandru Chivu.

Coincidență sau nu, acesta este şi el membru al Partidului Ecologist Român şi a candidat pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 1, anunță B1 TV.

LEAVE A REPLY