A bătut palma cu PRO TV: Ce VEDETĂ se ÎNTOARCE în TRUST

0
298

Cristina Cioran, actrița care a jucat în mai multe telenovele și a debutat ca prezentatoare la Acasă TV, se întoarce în trust, de data aceasta pentru a participa la un reality-show.

cristina-cioran_02_605e385292

Cristina Cioran va face parte și ea din concurenții care vor participa la show-ul ”Ferma vedetelor”, alături de Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug și Mioara Velicu, Doinița Oancea și Corina Drăgulescu.

“Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la țară și am aflat o grămadă de lucruri interesante, care cu siguranță mă vor ajuta în Ferma Vedetelor. Am acceptat să intru în acest proiect pentru că nu am această experiență de fermă, nu am avut bunici la țară și acum îmi trăiesc a doua copilărie.

Sunt foarte încântată de proiectul Ferma Vedetelor, consider că este aventura vieții mele, de până acum. Îmi plac provocările, sunt foarte curajoasă și cred că această experiență îmi va schimba viața în bine. Voi înțelege și mă voi lovi de greutățile pe care le au cei care trăiesc la țară. Voi învăța să am grijă de animale și să construiesc o fermă. Poate la un moment dat voi dezvolta această experiență și cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viață”, a declarat Cristina Cioran pentru radarmedia.ro

LEAVE A REPLY