Tatoiu, despre relaţia cu fiul ei: Umblam goală prin casă

3
1752

Monica Tatoiu este o persoană total lipsită de inhibiții când vine vorba despre sexualitate şi sex. Fosta profesoară de matematică și una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România a făcut câteva dezvăluiri șocante despre viaţa sa, scrie Libertatea.

Monica Tatoiu

Într-un interviu pentru emisiunea “Refresh by Oana Turcu“, Monica Tatoiu a vorbit fără perdea despre sex, iubire şi relaţii. “Trebuie să le spunem copiilor de fapt cum se fac copiii. Copilul meu a ştiut ce înseamnă pedofilie de la 3-4 ani. Trebuie să le vorbim despre sexualitate ca despre un lucru normal… Nici urât şi nici frumos“, a declarat Monica Tatoiu.

Eu umblam în pielea goală prin casă. Când fiul meu a împlinit vreo 14 ani mi-a spus să nu mai intru la el în camera până nu îmi pun un halat pe mine. Mi-a spus că nu se cade. Ruşinea asta la copii o găseşti în familiile unde tata pleacă cu secretara şi mama cu prietenul tatălui. Ăştia sunt cei mai pudibonzi“, a mai spus Monica Tatoiu, adăugând că îşi doreşte ca fiul ei să-şi găsească o iubită care să-i semene la caracter.

3 COMMENTS

  1. La 4 ani, ala mic, nu putea pricepe. Atunci mama lui, i-a arătat ce e aia pedofilie. La 14 ani, băiatului ii era rușine, de viciul mamei lui.

  2. Asta e profesoara ? Asta ne educa copiii ????
    Astfel de personaje umane se perinda zilnic de 25 de ani pe ecranul televizorului, incercand sa ne invete ce-i democratia, normalitatea si decenta. Rezultatul, se vede cu ochiul liber

LEAVE A REPLY