Prima FRÂNTURĂ majoră în PSD: Semnal NEGATIV pentru cuplul Ponta-Dragnea

0
159

Noua formaţiune a lui Mircea Geoană şi a lui Marian Vanghelie reuşeşte să dea o lovitură de zile mari în Senat. Un cunoscut senator PSD şi-a dat demisia din partid şi se va alătura demersului iniţial de tandemul Geoană-Vanghelie, scrie stiripesurse.ro.

ruptura

Senatorul Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, primarul Constanţei, a demisionat din PSD şi se mută în tabăra reformiştilor de stânga. Mazăre, senator ales în judeţul Constanţa, se află la al treilea mandat în Parlament.

Parlamentarul a confirmat informaţia pentru cotidianul ZIUA de Constanţa. “N-a fost o decizie uşoară, după 13 ani în care am fost membru PSD“, a mărturisit senatorul de Constanţa. De asemenea, fratele lui Radu Mazăre a declarat că sunt mai mulţi colegi din PSD care, foarte probabil, în viitorul apropiat îl vor urma. Alexandru Mazăre a declarat că se va alătura mişcării politice a lui de Mircea Geoană, România Noastră. Motivul plecării din PSD este acela că îi displace modul în care acţionează actuala conducere: “Nu mă mai regăsesc deloc în felul în care înţelege să acţioneze actuala conducere“, a mai explicat senatorul de Constanţa. Potrivit unor surse, senatorul Mircea Geoană s-a aflat sâmbătă seara în Constanţa.

Mesajul pentru Victor Ponta este foarte clar: organizaţiile din Constanţa sunt pregătite să vireze spre gruparea Geoană – Vanghelie. Semnalul dat de această demisie, criticile aduse de preşedintele CJ Constanţa şi a primarului de Constanţa Radu Mazăre vor fi decisive în reorganizarea partidului înainte sau după Congresul PSD.

LEAVE A REPLY