Biletul zilei la pariuri FOTBAL (24 februarie 2015): Pe ce mizează meciuri de fotbal pariorii

1
648

Informaţia Zilei strânge în fiecare zi pentru dumnevoastră de la specialiştii din fotbal cele mai bune ponturi pentru biletul de pariuri, pe care să mizaţi sau să vă ajute să vă orientaţi, când vă alcătuiţi biletul la casa de pariuri.

bilet-pariuri

Nu există meciuri sigure, dar există meciuri previzibile potrivit rezultatelor anterioare dintre echipe, condiţia fizică a jucătorilor, forma echipei sau a jucătorilor, condiţiile de joc şi alţi factori ce pot determina care meci este mai sigur decât altul. Prin urmare, mai jos aveţi o listă de meciuri recomandate.

Meciurile de fotbal sunt punctate, pe o scară între 1-10, cu 10 fiind cel mai sigur meci, iar 1 fiind cel puţin sigur să se întâmple aşa cum au previzionat pariorii. Reiterăm că aceste pariuri sunt recomandate, nu sigure şi chiar şi la meciurile punctate cu 10 pot apărea surprize.

Pariul zilei în fotbal

Championship (Anglia)

Middlesbrough vs Bolton Wanderers (10 pentru Middlesbrough)

Alte pariuri recomandate la fotbal

Championship (Anglia)

Watford vs Rotherham United (9 pentru Watford)

Derby County vs Charlton Athletic (9 pentru Derby County)

Brentford vs Blackpool (9 pentru Brentford)

Wolverhampton Wanderers vs Fulham (7 pentru Wolverhampton Wanderers)

Ipswich Town vs Birmingham City (6 pentru Ipswich Town)

League 2 (Anglia)

Portsmouth vs Tranmere Rovers (4 pentru Portsmouth)

League 1 (Anglia)

Preston North End vs Walsall (4 pentru Preston North End)

1 COMMENT

  1. Traian Basescu il cheama uregnt la Cotroceni pe Gheorghe Pogea pentru indicatii. -Sa-mi scoti de unde stii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor si asigurarea celor mai bune conditii de trai puscariasilor. -De unde,Sefu’?Daca am avea banii astia i-am da la invatamant. -Mai Pogea,tu crezi ca dupa alegeri mergem la scoala?!

LEAVE A REPLY