Monica Tatoiu, declaraţie INCENDIARĂ: Eu mă consider un bolid de lux

0
307

În prima zi de primăvară, Florentina Fântânaru are o invitată ce umple de fiecare dată platoul cu vitalitatea sa: Monica Tatoiu vine la „Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de la 13:00 de Antena Stars, scrie ziarulring.ro.

Monica-TatoiuZL1

Deși recunoaște că se teme că nu o vor mai ține încheieturile să ajungă în toate colțurile lumii pe care nu le-a vizitat încă, femeia de afaceri este cât se poate de activă și, printre altele, practică în continuare schiul și schiul nautic. „Eu mă consider un bolid de lux: când intri la el în computer îl dai peste cap”, declară ferm Monica Tatoiu, explicând astfel de ce nu vrea să apeleze la anumite intervenții chirurgicale recomandate de medici.

Invitata Florentinei Fântânaru știe că „gura mare” i-a adus multe probleme, dar totodată iresponsabilitatea este ceea ce iubește cel mai mult la ea. „Înțelepciunea este să nu-ți dorești altceva decât poate să-ți ofere viața la un anumit moment”, mai crede Monica Tatoiu. Tot ea declară că abia a treia oară a descoperit cu adevărat taina căsătoriei: „Pentru a te bucura de avantajele căsătoriei trebuie să fii dispus să și dai, nu numai să aștepți să primești”. Cine este cel mai mare critic al său, până la ce vârstă i-a interzis fiului ei să se însoare și de ce l-a obligat să rămână la vară în Londra, acolo unde studiază, duminică, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

LEAVE A REPLY