Biletul zilei la pariuri FOTBAL (1 MARTIE 2015): Pe ce mizează meciuri de fotbal pariorii

0
297

Informaţia Zilei strânge în fiecare zi pentru dumnevoastră de la specialiştii din fotbal cele mai bune ponturi pentru biletul de pariuri, pe care să mizaţi sau să vă ajute să vă orientaţi, când vă alcătuiţi biletul la casa de pariuri.

bilet-pariuri

Nu există meciuri sigure, dar rezultatul meciurilor poate fi previzibil potrivit scorurilor anterioare dintre echipe, condiţia fizică a jucătorilor, forma echipei sau a jucătorilor, condiţiile de joc şi alţi factori ce pot determina care meci este mai sigur decât alt meci. Prin urmare, mai jos aveţi o listă de meciuri recomandate.

Meciurile de fotbal sunt punctate, pe o scară între 1-10, cu 10 fiind cel mai sigur meci, iar 1 fiind cel puţin sigur să se întâmple aşa cum au previzionat pariorii. Reiterăm că aceste pariuri sunt recomandate, nu sigure şi chiar şi la meciurile punctate cu 10 pot apărea surprize.

ATENŢIE: Ne cerem scuze că n-am actualizat această secţie a site-ului. Dacă mai apar astfel de probleme sunt şi din cauză că, uneori, sunt prea puţine meciuri pentru predicţii. Mulţumim că apreciaţi aceste articole şi vă dorim să câştigaţi cât mai bine. Lăsaţi comentarii pentru a ajuta şi pe alţii cu părerile voastre referitor la aceste meciuri.

01.03.2015

Pariul zilei în fotbal

Liga MX Clausura (Mexic)

CF America vs Leones Negros (10 pentru CF America)

Alte pariuri recomandate la fotbal

Superligaen (Danemarca)

Randers FC vs Silkeborg (10 pentru Randers FC)

Super Liga (Turcia)

Besiktas vs Balikesirspor (10 pentru Besiktas)

1. Division (Cehia)

Hradec Kralove vs Viktoria Plzen (10 pentru Viktoria Plzen)

Pro League (Belgia)

Club Brugge vs Mouscron-Peruwelz (10 pentru Club Brugge)

NB 1 (Ungaria)

Gyori ETO vs Videoton FC (10 pentru Videoton FC)

Primera Division (Spania)

Valencia vs Real Sociedad (10 pentru Valencia)

LEAVE A REPLY