Partidul Naţional al Mediului, CRITICI DURE la adresa programului de guvernare PNL

0
200

Fostul lider al PNL, actual președinte al Partidului Naţional al Mediului, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat în termeni duri Programul de guvernare al PNL lansat ieri în cadrul unei conferințe de premierul anunțat Cătălin Predoiu în prezența co-președinților PNL. 

tariceanu-partidul-national-mediului.jpg

 

Tăriceanu şi-a dovedit un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, după ce a asemănat Programul de guvernare al PNL cu un banc de la Radio Erevan:

Întrebare: Toate ciupercile pot fi mâncate?

Răspuns: Da, dar unele numai o dată.

”Asa e si cu program economic al fostului PDL, actual PNL. Cred că românii sunt arși și nu mai gustă ceea ce au mai propus o dată. Vîd că fosta conducerea a PDL care acum a preluat frâiele PNL reiau din nou aceleași lucruri.

E un program avortat cu multă retorică și fără substanță și îi invit să voteze Noul Cod fiscal propus de Guvernul Ponta.

E un program cu o puternică amprentă Băsescu.”, a spus Tăriceanu.

Cât despre programul social ”acesta e un fel de realitatea bate filmul. Cine sunt cei care vor să oprească exodul medicilor? Exact cei care închideau spitalele să ciunteau pensiile și salariile”, a mai spus șeful Senatului.

Pe tot parcursul declarației sale, Călin Popescu Tăriceanu a încurcat voit numele PNL numindu-l în mod repetat PDL.

Prezent la aceeași conferință de presă senatorul Daniel Barbu susține că întregul Program de guvernare lansat de PNL este o colecție de dorințe de genul ”să fie bine ca să nu fie rău”, un material care pare un puzzle cu accente comice: ”În Capitolul pentru Diaspora se prevede înființarea unui minister al românilor din afara țării care se ocupă cu dorințe”.

LEAVE A REPLY