Femeie de 53 de ani, UCISĂ de câinele său în timp ce îi hrănea

0
346

O femeie de 53 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost ucisă luni dimineaţă, de câinele său, din rasa pitbull, în timp ce îi dădea de mâncare în curtea casei, informează Mediafax.

pitbulljpg

Animalul i-a sfâşiat hainele, i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul femeii, fiind ridicat ulterior de Serviciul de Ecarisaj.

Medicii de la Ambulanţa Mehedinţi ajunşi la faţa locului spun că animalul i-a sfâşiat mai întâi hainele, apoi a strangulat-o cu lanţul cu care era legat, după care i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul.

Femeia a fost găsită de soţul ei cu handicap locomotor, care a ieşit în curte în momentul în care şi-a dat seama că soţia sa întârzie prea mult timp.

Bărbatul a anunţat vecinii care au sunat la 112, iar o echipă de la IPJ Mehedinţi a deschis o anchetă în acest caz, întrucât femeia era moartă la sosirea echipajului de Ambulanţă.

Medicii au declarat decesul, iar la faţa locului a fost chemată o echipă de la centrul de ecarisaj din Drobeta-Turnu Severin, care a tranchilizat animalul înainte ca trupul victimei să fie ridicat de medicii legişti.

Vecinii susţin că animalul aparţine fiului victimei şi era în gospodărie de aproximativ trei ani. Oamenii susţin că până acum câinele nu a fost agresiv.

LEAVE A REPLY