Klaus Iohannis: Pentru a atrage investiţii, e nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor

1
211

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, miercuri, la Cotroceni, o delegaţie a Comitetului de Est al Economiei Germane, ulterior scriind pe Facebook că Germania e cel mai mare partener comercial al României şi, pentru a atrage investiţii, e nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor.

iohannis

”Germania este cel mai important partener comercial al României şi se numără printre marii investitori din ţara noastră. Pentru a atrage cât mai multe investiţii, avem nevoie de un sistem de educaţie adecvat meseriilor de viitor, cât şi de calificarea tinerilor în întreprinderi care ulterior să-i angajeze pe termen lung”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook, după întâlnirea cu reprezentanţii Comitetului de Est al Economiei Germane.

Iohannis a menţionat în postare vizita sa recentă de la Berlin, arătând că a încurajat oamenii de afaceri şi firmele germane să vină în România şi să creeze noi locuri de muncă.

Azi m-am întâlnit cu reprezentanţii Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creştere a investiţiilor în România şi de extinderea lor în zone ale ţării care au nevoie de revigorarea pieţei muncii”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY