UNPR se pregăteşte să rupă alianţa cu PSD

0
184
Interesul national se pregateste sa iasa, la nevoie, din fratia cu PSD, scrie www.stiripesurse.ro.

UNPR

Organizațiile județene ale UNPR au pornit, vineri si sambata, un straniu asalt mediatic la nivel national menit sa arate muschii partidului pentru o batalie electorala indepartata si independenta.

Generalul Gabriel Oprea vrea sa-si dubleze numarul de membri pentru alegerile locale din 2016, decizia fiind luata intr-o sedinta strategica desfasurata la Sinaia, la sfârşitul lunii ianuarie, in care o parte a partidului vrea sa mearga fara PSD.

“Această ţintă are acoperire, măcar în faptul că, anul trecut, am adunat, în septembrie, un milion de semnături şi le-am pus în braţele, sau mai corect, la picioarele lui Victor Ponta, că era greu să le ţină în braţe, privind sprijinirea candidaturii sale la preşedinţia României”, a explicat senatorul UNPR, Ion Simeon Purec.

In decurs de 24 de ore, organizatiile judetene ale UNPR din Caras Severin, Bihor, Vaslui, Mures, Giurgiu, Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Maramures si altele au anuntat in conferinte de presa ca vor sa atace frontal alegerile din 2016 si au vorbit explicit despre posibilitatea ruperii aliantei cu PSD.

POZITIILE UNPR:

Avem un protocol până în 2020 cu PSD. Noi nu îl vom rupe, dar totul depinde de ei” – UNPR Bihor

În acest moment, nu există aceste premise de a ieşi din această alianţă, dar se poate şi ne pregătim şi pentru această variantă. Adică, mi se pare logic, ca orice partid, să încercăm să mergem împreună cu partenerul nostru în măsura în care putem, cât de mult timp putem, dar, în măsura în care nu se mai doreşte, se strică această alianţă, suntem obligaţi să mergem singuri în alegeri şi trebuie să avem tot ce ne trebuie” – UNPR Giurgiu

LEAVE A REPLY