Dan Voiculescu face precizări despre conturile lui Nicolae Ceaușescu

0
144
Dan Voiculescu a fost acuzat că a beneficiat de banii din conturile fostei Securități, bani care au fost ascunși în Cipru. Acum la închisoare, Voiculescu spune că judecătoarea care l-a condamnat la 10 ani de detenție, a primit confirmare oficială de la autoritățile cipriote că el și familia lui nu au bani sau buni în Cipru.

voiculescu-catuse

”Institutiile internationale darama astazi un mit alimentat constant: averea lui Dan Voiculescu.

La solicitarea judecatoarei Camelia Bogdan, Oficiul National de Prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din Infractiuni din cadrul Ministerului Justitiei – institutie care face schimb de informatii cu oficiile corespondente din intreaga lume – a confirmat ceea ce spun de ani de zile: ”cat despre proprietati sau alte bunuri detinute, autoritatile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice mentionate (n.r. Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu si Dan Voiculescu) ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului”.

Cu alte cuvinte, concluziile investigatiilor extraordinare dispuse de Camelia Bogdan spun ceea ce o comisie guvernamentala condusa de Mugur Isarescu, o comisie parlamentara si o instanta de judecata au confirmat deja: nici Dan Voiculescu si nici fiicele sale nu au avere ascunsa si ca legendarele conturi ale lui Ceausescu care au ajuns la Voiculescu nu au existat.

In acest mod sper sa se clarifice o data pentru totdeauna acuzatiile nedrepte pe care le duc pe umeri de 25 ani.”, e precizarea lui Dan Voiculescu.

LEAVE A REPLY