Fostul viceprimar al Capitalei, Marcel Nicolaescu, noul director general ELCEN

0
912

Producătorul de energie electrică şi termică ELCEN Bucureşti are începând de vineri un nou director general, Marcel Nicolaescu, fost viceprimar al Capitalei, fiind numit în funcţie în locul lui Gabriel Ignat, care a demisionat la începutul săptămânii, anunţă Mediafax.

Nicolaescu a fost numit în funcţie de Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), se arată într-un comunicat al companiei.

“Este o mare provocare şi vreau ca, în scurt timp, alături de membrii Consiliului de Administraţie, să scoatem societatea din impasul în care se află. Aş dori ca în perioada următoare, CET-urile să devină adevărate centre de profit şi voi face toate diligenţele necesare în acest sens”, a declarat, în comunicat Nicolaescu.

Nicolaescu a absolvit Facultatea Economia Industriei, Construcţiilor şi Transporturilor, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu specializarea management. Are peste 20 de ani de experienţă în management.

De-a lungul timpului, şi-a desfăşurat activitatea în Ministerul Poştelor şi Telecomunicaţiilor, Romtelecom, Poşta Română, Salrom şi a fost inclusiv viceprimar al Capitalei.

LEAVE A REPLY