Comisarul european pentru politici regionale, vizită oficială în România. Creţu se întâlneşte cu preşedintele Iohannis şi premierul Ponta

0
1160

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, va efectua o vizită oficială în România, în perioada 10 – 12 martie, în cursul căreia se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu miniştrii Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, şi Transporturilor, Ioan Rus, informează Agerpres.

În cursul zilei de joi, Corina Creţu va participa la conferinţa Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri 2014 — 2020, eveniment organizat de Euractiv.ro şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România, precum şi la lansarea oficială a Programului Operaţional “Capacitate Administrativă 2014 — 2020”.

În a doua parte a zilei, Creţu îl va însoţi pe comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Phil Hogan, în vizită la ferma de creştere a porcinelor Suinprod Radic din comuna Răteşti, judeţul Argeş, un proiect finanţat cu fonduri europene.

 

LEAVE A REPLY