Oana Mizil, la ieșirea de la DNA, a confirmat că este însărcinată cu Vanghelie/ DEMISIONEZ

0
835

La ieșirea de la DNA, Oana Mizil a confirmat faptul că este însărcinată.

Oana Mizil a declarat joi la iesirea de la DNA ca va demisiona chiar azi din Parlament, din functia de deputat. De asemenea PSD a anuntat ca luni se va discuta excluderea Oanei Mizil din PSD, dar nu neaparat in legatura cu ancheta DNA ci cu adeziunea ei la grupul Geoana-Vanghelie.

Oana Mizil este acuzata ca ar fi administrat mai multe magazine de confectii cat era deputat, lucru care contravine prevederilor legale.

Ea a recunoscut ca este pasionata de moda, ca este un hobby al ei dar ca nu i-a adus foloase materiale acest hobby si s-a implicat doar in a da sfaturi.

„Am calitatea de suspect, dar nu este nimic adevarat. Sunt nevinovată. Nu am administrat niciun magazin, am consiliat. Nu am nicio interdicție. Nu procuroii mi-au cerut sa demisonez din Parlament, eu am ales sa o fac.

Marian este nevinovat, îl cunosc destul de bine”, a mai spus Mizil.

Surse au declarat faptul că Oana Niculescu Mizil, actuala iubită a primarului Marian Vanghelie, ar fi însărcinată în patru luni, scrie Libertatea.ro.

Iubita lui Marian Vanghelie a fost adusă, sub escortă, în urmă cu scurt timp la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Deputatul a evitat să declare ceva la intrarea în sediul instituției, dar a spus că va da amănunte după întâlnirea cu procurorii.

Apărătorii Oanei Mizil au confirmat că pe numele parlamentarului a fost emis un mandat de aducere. Cum aceasta are imunitate, partenera de viață a lui Vanghelie nu poate să fie reținută fără acordul Parlamentului.

Între timp, perchezițiile s-au terminat acasă la primarul sectorului 5, iar în scurt timp acesta ar putea ajunge în biroul procurorilor DNA pentru a da declarații.

Oana Mizil este audiata de procurorii DNA in contextul in care se efectueaza perchezitii la domiciliul lui Marian Vanghelie si la primaria condusa de acesta. El este acuzat ca atribuia ilegal contracte pentru care percepea comisioane de 20% din valoare lucrarilor.

LEAVE A REPLY