Traian Băsescu se simte BATJOCORIT: Mi-e jenă de Klaus Iohannis

1
284

Fostul președinte Traian Băsescu susține că se simte batjocorit de premierul Victor Ponta, în problema casei pe care trebuie să o primească de la RA-PPS. Băsescu a precizat că îi este și jenă de Klaus Iohannis, pentru jocul pe care îl face Victor Ponta.

”Eu am rugat Guvernul să găsească o soluţie, pentru că mi-e jenă de Iohannis. Am fost de acord cu o soluţie provizorie, Guvernul nu a vrut. Părerea mea e că Ponta nu vrea să-şi bată joc numai de mine, ci şi de preşedintele în funcţie”, a declarat Traian Băsescu.

1 COMMENT

  1. Mă surprinde afirmația domniei voastre . Dacă citiți ca și mine comentariile de pe rețelele de socializare ați constata dimensiunea reală a batjocurii la care vă supun mulți confrați români iar premierul nu are niciun amestec atâta timp cât RAPPS este instituția care trebuia să vă rezolve spațiul locativ. Ca o părere personală cred că guvernul ar trebui să modifice legea și să dea casă celor care nu au ; dumneavoastră aveți , la ce vă trebuie a doua casă ? Țineți cont și de nivelul de confort și spațiu al românilor nu numai pentru domnia voastră

LEAVE A REPLY