Blaga, reactie la prezenta lui Dancu in Guvern: Speram ca se indreapta

0
272

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni ca a recunoscut ca au fost exprimate nemultumiri in PNL fata de prezenta lui Vasile Dancu in Guvern. Una dintre vocile care l-au contestat a fost europarlamentarul Teodor Stolojan, care a amintit ca acesta a facut parte din Guvernul Nastase. Blaga insa ii da credit lui Dancu ca se va indrepta.

“In perioada 2001-2004 domnul Dancu avea o functie importanta in Guvernul Nastase (…) ba chiar ne-a comunicat un moment in care cei doi co-presedinti ai aliantei de atunci au fost invitati la TVR si Stelian tanase care ii invitase a zburat dupa cateva zile. S-au intamplat lucrurile acestea, colegii nostri o sa spuna lucrurile acestea. Noi speram ca toata lumea, ii dam credit, se indreapta. Speram ca toate declaratiile sunt valabile. De aceea il si sprijinim pe domnul Ciolos.

Credem ca de aici inainte niciun cent, niciun leu nu va mia fi alocat decat prin hotarare de Guvern. Sa se revina la cum a fost 22 de ani, pana la domnul Dragnea”, a spus Vasile Blaga.

LEAVE A REPLY