Republicanul Nicu Neamţu, ATAC DUR la tehnocraţii lui Iohannis: Guvernul lui Cioloș, o minciună preelectorala prost regizată

0
475

Republicanii consideră că Cioloş a venit cu propuneri neserioase, total opuse de ceea ce românii au cerut când au ieşit în stradă să protesteze împotriva clasei politice şi corupţiei generalizate din administraţie.

avocat-nicu-neamtu-presedinte-pr

„Am analizat propunerile domnului Cioloş. Ni se par total neserioase. Propunerile sale se concentrează pe obţinerea majorităţii în Parlament, nu pe ceea ce românii au cerut. Înţeleg că oamenii promovaţi de Băsescu, PNL, PSD sunt buni după o reciclare la Bruxelles. Imediat ce au obţinut funcţii politice devin apolitici, independenţi, aşa ne păcăleşte primul-ministru desemnat. Unii sunt sub orice critică profesională: Doamna Guseth, care a terminat Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, se dorește a conduce Justiţia, iar domnul Andrei Baciu, care a absolvit Facultatea de Medicină în 2011, este un «tehnocrat» al Sănătăţii. Mai mult, fostul coleg de facultate al doamnei Guseth, Adrian Curaj este noul şef al Educaţiei, deoarece a fost o generaţie prosperă în 1983 la Politehnică. Şi ca să fie un Guvern cu adevărat specializat, cel care l-a învăţat pe domnul Dragnea tot ce ştie în materie de şmecherie politică, sociologul Vasile Dâncu, este pus în funcţia de vicepremier şi de ministru al Dezvoltării Regionale, exact posturile lui Dragnea în Guvernul Ponta”, precizează Nicu Neamţu, preşedintele Partidului Republican.

Partidul Republican consideră că singura soluţie de primenire a clasei politice este cea a alegerilor anticipate. Românii vor o nouă clasă politică, cu oameni noi, competenţi fără legături cu vechea clasa politica si incoruptibili.

„Propunerile lui Dacian ne arată că oamenii din partidele politice, care s-au perindat la Putere în ultimii 26 de ani, nu vor pleca niciodată decât în urma unor alegeri corecte prin care să ne desprindem cu adevărat de politicienii corupţi, incompetenţi şi aroganţi. Avem nevoie de o nouă clasă politică”, a continuat Neamţu.

LEAVE A REPLY