Obama spune că ar fi fost ‘nostim’ să participe la o campanie prezidențială împotriva lui Trump

0
163

O campanie prezidențială împotriva lui Donald Trump, magnat imobiliar și favorit în sondaje pentru candidatura republicană în cursa pentru Casa Albă, ar fi fost ‘nostimă’, afirmă președintele american Barack Obama, într-un interviu mai lejer apărut marți în revista GQ, potrivit AFP.

Obama, care se situează atât prin idei, cât și prin imagine la antipod de extrem de provocatorul magnat din domeniul imobiliar, denunță cu regularitate demersul lui Donald Trump de a se folosi de ‘sentimentul anti-imigranți’ prezent în rândurile Partidului Republican.

În interviul pentru celebra revistă, în care vorbește, laolaltă, despre pasiunea sa pentru baschet, relația cu cele două fiice adolescente sau decizia de a se lăsa de fumat, Obama și-a dezvăluit și pasiunea pentru ‘Game of Thrones’, serialul-cult al HBO.

Întrebat ce personaj din serial ar fi Donald Trump, președintele SUA a răspuns amuzat: “Mmm… cred că niciunul nu atinge acest nivel”.

Întrebat de asemenea cu ce ar fi semănat o campanie prezidențială împotriva magnatului din domeniul imobiliar, Obama a spus că i-ar fi plăcut să concureze cu Trump într-o astfel de cursă.

“Mi-ar fi plăcut să fac campanie împotriva lui Trump. Ar fi fost nostim”, a declarat președintele american, care, în urmă cu câteva săptămâni, s-a declarat convins că miliardarul american nu îi va succeda la Casa Albă.

LEAVE A REPLY