Târgul de carte Gaudeamus, de miercuri, la Romexpo

0
263

Cea de-a XXII-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, care va include 700 de evenimente editoriale și profesionale, se va deschide miercuri, la ora 12,00, în pavilionul central al Romexpo.

20-gaudeamus-465x390

La această ediție a evenimentului, care se va derula, în perioada 18 — 22 noiembrie, sub sloganul “Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”, cititorii sunt așteptați de cei 300 de expozanți cu sute de mii de titluri, sute de evenimente derulate non-stop pe parcursul celor cinci zile ale târgului, cu invitați speciali și numeroase ateliere de creație, dedicate celor mai tineri vizitatori, ori cu expoziții.

Amfitrionul Gaudeamus 2015 este Victor Ieronim Stoichiță, cercetător și profesor de istoria artei, stabilit în prezent în Elveția.

Invitatul de onoare al evenimentului va fi Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor Francofone din România, la standul GADIF putând fi găsită carte în limba franceză, cu precădere carte pentru copii. De asemenea, vor fi organizate o serie de mese rotunde dedicate literaturii francofone și unor ateliere pentru copii.

LEAVE A REPLY