Înfruntare între taberele Dragnea – Ponta la congresul TSD

0
229

Victor Ponta a pierdut meciul direct cu Liviu Dragnea! A pierdut meciul după ce și-a dat demisia din funcțiile de președinte al PSD și premier. Dragnea a ajuns el șef în partid și l-a pus la punct pe deputat. ”Nu m-au chemat la bilanțul guvernării”, a tunat Ponta, iar replica lui Dragnea nu s-a lăsat așteptată. ”Nu suntem la nuntă!”, a replicat șeful PSD, scrie stiripesurse.ro.

Acum, disputa dintre cei doi se va da la nivelul organizației de tineret. Astfel, după consultarea membrilor Biroului Permanent Național, Tineretul Social Democrat a stabilit Congresul pentru alegerea noului președinte în weekendul 11-13 decembrie.

Acest Congres este organizat după ce președintele actual, deputatul Mihai Sturzu, și-a încheiat mandatul, ca urmare a depășirii vârstei dar și a perioadei mandatului de 2 ani.

”Congresul este un moment foarte important pentru organizație. Urmează un an electoral în care trebuie să fim foarte bine pregătiți. În plus, în aceste momente, este nevoie și de o analiză atentă a direcției în care Tineretul Social Democrat trebuie să o ia. O comunicare directă cu tinerii, colaborarea cu organizațiile studențești și de tineret, cu structurile omoloage din sindicate și inițierea unor proiecte pentru tineri sunt prioritățile pe care ne vom concentra. Nu în ultimul rând, trebuie să întărim rolul TSD de a construi viitorii lideri ai PSD.”, spun tinerii social democrați.

Lupta pentru supremație se va da între deputata Gabriela Podașcă, fostă purtătoare de cuvânt a PSD în mandatul Victor Ponta, pentru o scurtă perioadă de timp, și Gabriel Petrea, viceprimar în Sectorul 6.

Podașcă e sprijinită de Victor Ponta și Rovana Plumb, în timp ce Petrea îl are în spate pe Liviu Dragnea.

Evenimentul va avea loc în București și va reuni 800 de tineri din toată țara.

Citește și: Explicația Angelei Merkel după alertele teroriste din Germania

LEAVE A REPLY