Federal-Mogul Motorparts anunţă o nouă abordare comercială cu privire la Ferodo® Eco-Friction®

0
407

Plăcuţele de frână fără cupru şi cu un nivel redus de cupru reprezintă astăzi 90% din gama Ferodo, urmând să atingă un procent de 95% până la finalul anului

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a anunţat în cadrul salonului Equip Auto din Paris, Franţa, extinderea gamei sale de top de plăcuţe de frână fără cupru şi cu nivel redus de cupru, Ferodo® Eco-Friction®.

Ferodo Eco-Friction este o tehnologie OE patentată, dezvoltată pentru producătorii de vehicule. Pe lângă faptul că este ecologică, gama Ferodo Eco-Friction se axează pe siguranţă şi performanţă prin îmbunătăţirea distanţei de frânare. Ultimele teste de performanţă au arătat că plăcuţele Eco-Friction nu numai că au aceeaşi putere de oprire ca a componentelor tradiţionale pe bază de cupru, dar oferă şi îmbunătăţiri semnificative. De exemplu, cunoscutul Mk6 Volkswagen Golf cunoaşte o reducere a distanţei de frânare de 10% de la 100km/h şi de 17% de la 115km/h. Vehiculele comerciale uşoare beneficiază şi ele de plăcuţe de frână Eco-Friction, care opresc vehiculele Peugeot Boxer şi Fiat Ducato pe o distanţă de 12m de la 100km/h şi 16m de la 115km/h. Testările au fost realizate la o companie de testare independentă, MIRA Ltd (UK), iar rezultatele comunicate se referă la Ferodo şi la al doilea dintre cei mai performanţi competitori.

vw

Federal-Mogul Motorparts introduce tehnologia sa Eco-Friction la 90% din gama Ferodo, cu o extindere la 95% până la finalul anului. Aceasta va acoperi toată gama de vehicule de renume existente pe piață şi în curs de lansare, clienţii putând să beneficieze de avantajele competitive de performanţă şi de mediu ale plăcuţelor de frână fără cupru şi cu nivel redus de cupru.

În prezent, Ferodo Eco-Friction este folosit ca echipament original pentru vehicule incluzând noile Audi A4 şi Mercedes-Benz C-Class, alţi producători pregătindu-se să urmeze exemplul în lunile următoare.

“Federal-Mogul se bucură să-şi îmbunătăţească permanent gama de produse pentru clienţii din segmentul aftermarket, asigurându-se că aceştia primesc aceleaşi tehnologii de top şi componente de calitate OE ca şi cele furnizate de producătorii de vehicule,” declară Silvano Veglia, director de produs Federal-Mogul Motorparts, Braking Aftermarket EMEA. “Făcând parte dintre furnizorii de sisteme de frânare lideri pe piaţă, suntem pregătiţi să satisfacem încă de astăzi nevoile viitoare ale clienţilor noştri.”

by sharepoint Ferodo_Eco_Packaging(with pads)_HR

Pe tot parcursul lansării, Federal-Mogul va oderi asistență service-urilor auto şi distribuitorilor, oferind suport tehnic şi comercial pentru a explica beneficiile unei plăcuţe de frână premium Ferodo Eco-Friction.

Equip Auto este unul dintre evenimentele internaţionale business-to-business reprezentative pentru segmentul aftermarket, cu un istoric de 40 de ani în dezvoltarea pieţelor de servicii destinate tuturor vehiculelor din Franţa şi din zona EMEA.

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor de top pentru produse și servicii destinate pieței mondiale a producătorilor auto și companiilor de service din industria automobilelor, care sunt active pe piețele comerciale de vehicule ușoare, medii și grele, în domeniul marin, feroviar, aerospațial, de producere de electricitate și industriale. Produsele și serviciile companiei contribuie la economii mai mari de combustibil, reducerea de emisii poluante și contribuie la creșterea siguranței vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea Consiliului de administrație al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde și distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața globală auto din segmentul aftermarket, deservind în același timp echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere BERU®*; bujiile, ștergătoarele și filtrele Champion®, produsele pentru motoare AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® și Payen®; piesele de direcție și suspensie MOOG® și produsele pentru frânare Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, Jurid®, Stop® și Abex®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează și produce componente originale pentru sisteme de propulsie și produse de protecție a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicații industriale și de transport.

Federal-Mogul a fost înființată la Detroit în anul 1899 și are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproape 50.000 de angajați în 34 de țări.

LEAVE A REPLY