Robert Sorin Negoita, avertisment la adresa primarului interimar al Capitalei

0
459

Primarul Robert Negoiţă nu este mulţumit de activitatea primarului interimar al Capitalei pe care îl apostrofează public şi îi atrage atenţia că trebuie să se concentreze pe nevoile bucureştenilor.

robert negoita

Primarul Sectorului 3 afirmă că Ştefanel Dan Marin, primarul Capitalei, ar afecta proiectele derulate deja în sectorul său, dăunând astfel intereselor cetăţenilor care desfăşoară activităţi în această parte a Bucureştiului.

„Ma vad nevoit sa-l anunt public pe primarul interimar al Muncipiului Bucuresti, Stefanel Dan Marin, ca prezenta sa in aceasta functie risca deja sa prejudicieze interesele bucurestenilor.
In sectorul 3, mai multe proiecte importante sau urgente nu au fost efectuate, iar situatia este similara si in alte sectoare. De exemplu, lucrarile la linia de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu stagneaza, iar efectul direct este producerea constanta a aglomeratiei in trafic. Lucrarile la pasajul Bulevardul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, care au termen de finalizare 2015, au fost mult incetinite. N-a avut loc, pana acum, nicio actiune de dezinsectie si deratizare, iar intretinerea iluminatului public a fost, practic, abandonata. Exista si alte proiecte fata de care Primaria Municipiului Bucuresti nu-si asuma raspunderea legala.
Nu doresc sub nicio forma ca locuitorii Sectorului 3 sa aiba de suferit din cauza managementului slab al noii conduceri a Capitalei. De aceea, il avertizez pe Stefsnel Dan Marin, primar interimar, sa-si ia atributiile in serios si sa rezolve urgent toate problemele semnalate”, spune Negoiţă.

LEAVE A REPLY