Luati doar o lingura din acest amestec de dimineata. Va fereste de gripa si raceala toata iarna

0
1082

Gustoasa si utila este cea mai scurta definitie pe care o putem oferi pentru aceasta combinatie de miere cu susan, amestec care de altfel va tine departe raceala si gripa pe parcursul intregii ierni.

amestec2

Semintele de susan sunt utilizate pentru fabricarea de tahini si este considerata un produs necesar in orice dieta. Cei mai multi agenti terapeutici il recomanda sa luam o data de dimineata.

Pentru un efect mai bun, se recomanda sa fie ingerat pe stomacul gol. Tahini este o sursa perfecta de vitamine si minerale. Este bogata in fier, magneziu, calciu, mangan, cupru, fosfor. Contine multi acizi omega-3 si omega-6 grasi. Contine din abundenta vitamine – din grupul E, A si B. Produsul este, de asemenea, o mare sursa de aminoacizi esentiali.

La ce ajuta?
Susanul și mierea combinate sprijina perfect sistemul imunitar, ajuta la consolidarea sistemului musculo-scheletic, stimuleaza activitatea mentala, rezistenta fizica. Trateaza constipatia, ajuta cu bolile de stomac. In plus ajuta la reducerea poftei de dulce. Se recomanda pentru colita, gastrita si ulcer.

Reteta pentru a face miere cu susan (tahini)
Reteta este simplu de implementat. Se ia o lingura de miere si se adauga o lingura de tahini. Amestecati energic pana cand mestecul similar seamana cu o halva.

 

LEAVE A REPLY