Antonescu despre Cioloş: Să preia PNL sau să-şi facă partid

0
296

Crin Antonescu este, încă, senator PNL, dar aparițiile sale pe scena politică sunt tot mai rare. Antonescu a oferit detalii despre premierul Dacian Cioloș despre care spune că, deși este tehnocrat, ca premier, el face politică. El îi cere să preia PNL sau să înființeze un partid.

ludovic_orban_testul_crin_antonescu_reprezinta_alegerile_europarlamentare

”Poți să faci politică fără să fii înscris într-un partid. Am o prețuire deosebită pentru Dacian Cioloș care a făcut politică la nivel înalt. Dacă vrea să schimbe ceva ar fi bine să o facă din interiorul unui partid politic. El conducând un guvern face politică. Sper să facă politică într-un partid. Nu strada face și desface guverne. Ea poate să dea jos un guvern. E de neacceptat ca strada să facă un guvern, nu se întâmplă nicăieri. Eu îmi doresc ca Dacian Cioloș să-și asume un rol politic fățiș cât mai curând.

Reformă nu pot face decât partidele, eficiente, profunde.

Dacian Cioloș trebuie să-și asume să preia un partid, și anume PNL, că nu cred că se va duce la PSD, sau să înființeze un partid pe care să îl conducă. Nu se va putea face nicio reformă dacă domnul Cioloș nu va putea face această opțiune.”, a spus Crin Antonescu la România TV.

LEAVE A REPLY