REACȚIE la anunțul Alinei Gorghiu: `E un ”vă f..” pe față`

0
1167

Declarațiile co-președintelui PNL, Alina Gorghiu, prin care le cere celor cu probleme penale din vechiul PNL și din vechiul PDL să facă un pas în spate au născut reacții diverse. În buna tradiție românească marii bărbați de stat nu vor și ca declarațiile lor neoficiale să fie asumate și oficial.

imagine-art-2-alina

Singura reacție oficială a fost făcută și asumată de un senator din generația tânără de politicieni ai PNL. Acesta sintetizează neaoș declarațiile făcute de șeful de partid, declarații pe care le susține în totalitate:

”E un ”vă fut” pe față pentru dinozaurii din ambele partide! Era și cazul unui semnal clar pentru pensionarea generației care nu mai vrea să termine tranziția României, atât de aducătoare de corupție”, a spus pentru Stiripesurse.ro senatorul PNL Cristian Bodea.

Alina Gorghiu a susținut în cadrul unui interviu pentru ziare.com ca analiza interna a PNL ar putea releva ca anumite persoane sunt ‘uzate’ si acestea ar trebui sa se retraga din prim planul politicii. Acestea ar putea fi din fostul PDL “cei care au taiat salarii si pensii”, dar si din vechiul PNL “cei care au participat la suspendarea presedintelui”.

LEAVE A REPLY