Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre Ponta: Ce OFERTE are fostul premier

0
1744

Dezvăluiri de ultimă oră despre fostul premier, Victor Ponta. Politicianul a revenit cu un nou look pe care l-a adoptat pe durata sederii in Turcia, când a fost operat la genunchi. Ponta are acum mustata si cioc, dar şi planuri mari de viitor.

ponta-barba

Potrivit unor surse politice, el ar avea oferte de a consilia guvernele Georgiei si Serbiei. Ambele cabinete – de la Tbilisi si Belgrad – sunt considerate ca fiind apropiate Moscovei. Calitatea de fost premier al unei tari membre NATO ar putea fi de folos pentru imaginea celor doua tari daca Ponta accepta vreuna din oferte. Un post tv apropiat fostului premier l-a prezentat pe acesta intr-o intalnire de zilele trecute cu premierul georgian.

Pe de alta parte, Ponta ar avea si azi o relatie buna cu presedintele Turciei Recep Tayp Erdogan. Pe baza acesteia, ar putea primi si oferta de a preda la o facultate de drept din Istanbul. Judecand dupa noul sau look, Ponta pare sa intre deja in atmosfera turcească, spune Radu Tudor pe blogul său.

Ponta se relaxeaza deocamdata dupa demisia sa din functia de prim ministru si a limitat comunicarea cu fostii colegi din PSD.

LEAVE A REPLY