O cântăreață celebră a anunțat pe Facebook că se sinucide

0
322

O celebră cântăreață a încercat să îşi pună capăt zilelor duminică. Potrivit unui mesaj pe pagina sa de Facebook, cântăreaţa irlandeză Sinéad O’Connor a luat o “supradoză” de droguri sau de medicamente, relatează AFP. În prezent, artista este bine şi primește îngrijiri medicale, potrivit tmz.com.

Într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare, cântăreaţa şi-a exprimat durerea că nu mai poate avea legături cu familia sa, din cauza unui “oribil lanţ de trădări”.

“Am luat o supradoză”, mai scrie în mesaj, fără a fi precizat dacă este vorba despre droguri sau medicamente.

“Nu există alt mod de a obţine respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume (…) Dacă nu aş fi publicat asta, copiii mei şi familia nici nu ar fi ştiut. Aş putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să ştie”, mai este scris în mesaj, potrivit Agerpres.

Firma de relaţii publice care a reprezintă pe Sinéad O’Connor nu a putut fi contactată în cursul serii.

Un purtător de cuvânt al poliţiei irlandeze a afirmat că nu face declaraţii despre “persoane particulare”.

Potrivit unei surse din rândul poliţiei irlandeze, cântăreaţa a fost “localizată în condiţii de siguranţă”.

Ea primeşte îngrijiri medicale, potrivit mass-media.

Mai devreme în cursul anului, Sinéad O’Connor şi-a anulat toate concertele din cauză că fiul său suferă de “probleme de sănătate care îi pun viaţa în pericol”.

sarah

În luna august, ea a fost supusă unei histerectomii (operaţie de îndepărtare a uterului) pe care a relatat-o pe reţelele sociale.

Sâmbătă, pe Facebook, Sinéad O’Connor a afirmat că a încheiat legăturile cu industria muzicală: “Muzica s-a încheiat pentru mine. Muzica a făcut asta. M-a făcut invizibilă chiar şi pentru copii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu mă voi întoarce niciodată la muzică”.

Artista, în vârstă de 48 de ani, este cunoscută pentru puternicele luări de poziţie în favoarea drepturilor femeii sau contra agresiunilor sexuale în rândul bisericii catolice din Irlanda. De asemenea, ea a discutat public despre lupta sa împotriva depresiunii.

Sinéad O’Connor a fost salutată de critică de la primul său album, “The Lion and the Cobra” (1987), şi a ajuns la statutul de vedetă internaţională cu piesa “Nothing Compares 2 U, scrisă de Prince.

În martie 2015, ea a explicat că nu mai cântă piesa pentru că nu mai reuşeşte să pună emoţie în interpretarea acesteia.

LEAVE A REPLY