Băsescu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Şi-a manifestat dispreţul’

0
1583

Traian Băsescu a lansat un atac fără precedent la adresa actualului preşedinte, Klaus Iohannis. Băsescu l-a făcut praf pe şeful statului după ce acesta a hotărât să anuleze recepţia de 1 Decembrie de la Palatul Cotroceni.

iohannis-basescu1

“Ziua naţională nu poate fi mutată de la un demnitar la altul. A fost o mare greşeală a lui Iohannis de a nu face recepţia. Este vorba despre neglijarea unui eveniment istoric pentru România. Ca primar de Sibiu nu a participat niciodată la manifestările de ziua naţională. Şi-a asumat responsabilitatea pentru a-şi manifesta dispreţul faţă de ziua naţională. A ales să anuleze recepţia sub un aspect pueril. A organizat cupa de şampanie cu guvernul lui, dar cu popurul lui nu a vrut să facă nimic.

De ziua naţională dau mesaje către popor toţi neaveniţii ca Gabriel Oprea, care pe unde apucă. Eu nu mă duc la un substitut de manifestare ca cea a lui Tăriceanu. El e un neales”, a tunat Băsescu la RTV.

Nici premierul Dacian Cioloş nu a scăpat de actualul şef al MP. “Nu e nicio ruptură între Cioloş şi Iohannis. Premierul se duce la recepţia lui Tăriceanu pentru că are nevoie de voturile Senatului. El e un bun politician, să terminăm cu povestea cu tehnocratul. Are nevoie să treacă mai multe legi, de asta face aşa”, a încheiat fostul preşedinte.

LEAVE A REPLY