ANUNŢUL Patriarhiei: Guvernul Cioloş angajează preoţi

0
382

La doar o zi după controversatul episod legat de finanţarea construirii de lăcaşe de cult în 2016, Guvernul Cioloş scoate la concurs mai multe posturi de preoţi. Administraţia Naţională a Penitenciarelor, instituţie din subordinea Ministerului Justiţiei, angajează preoţi pentru persoanele private de libertate.

pf.-3

Potrivit unui anunţ al agenţiei de ştiri a Patriarhiei Române, sectorul social-filantropic al Administraţiei Patriarhale informează că Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 14 posturi vacante de preot în următoarele unităţi penitenciare: Arad, Bacău, Bârcea Mare-Deva, Bistrița, Colibași, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Miercurea Ciuc, Ploiești, Poarta Albă, Satu Mare, Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, Penitenciarul de minori și tineri Craiova și Spitalul penitenciar Dej.

Depunerea dosarelor în vederea înscrierii la concurs pentru posturile menţionate se va face în termen de 15 zile lucrătoare, începând cu data de 7 decembrie 2015. Informaţiile necesare pentru participarea la concurs sunt precizate pe pagina oficială a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, www.anp.gov.ro, mai precizează basilica.ro.

LEAVE A REPLY