Ioan Oltean rupe tăcerea: Pozele cu mine și Crinuța există

0
399

Ioan_Oltean_si_Crinuta_Dumitrean

Deputatul PNL Ioan Oltean află miercuri dacă va fi sau nu reținut de DNA în dosarul ANRP 4 în care e acuzat de complicitate la abuz în serviciu și trafic de influență. Oltean a petrecut seara de marți, posibil ultima în libertate, la România TV, unde a discutat despre pozele incendiare cu el și Crinuța Dumitrean, fosta șefă ANRP, care se află la dosar.

”Cineva a vrut să mă scoată din politică și acum sunt out. Am vrut să-mi dau demisia din funcția de deputat, dar m-am răzgândit. Camera Deputațiilor va încuviința arestarea preventivă și DNA-ul are calea liberă. Sunt totalmente nevinovat, nu am călcat niciodată în Chitila, în curtea bisericii și nu am luat niciodată bani de la Mihai Rotaru. Nu am luat bani de la nimeni, niciodată. Voi prezenta care e proba principală care mă face să credem că suntem în cazul unui denunț mincinos.

Pozele există, nu sunt poze defăimătoare sau care să demonstreze existența faptei de corupție. Ei cred că prin prezența acestor poze se demonstrează o faptă de corupție. E vorba de un denunț mincinos din aprilie 2014, dar cu o altă declarație din 2015 și care nu se susține.

Eu sunt pregătit să parcurg acest drum, dar nu e în concordanță cu faptele care mi se impută. Niciodată nu am intervenit nici pe lângă Crina Dumitrean sau pe lângă alt membru. Eu nu am vorbit cu niciunul dintre membrii Comisiei, în afară de Crina, pe care o cunoșteam.”, a declarat Ioan Oltean la România TV.

VIDEO AICI

LEAVE A REPLY